Gratis ebooks


gratis ebook van Vrouw en Midlife: Weer leven vanuit jezelf: 7 dingen die je kunt doen als je het gevoel hebt vast te zitten

‘7 dingen die je kunt doen als je het gevoel hebt vast te zitten’

Een nieuw e-book van Vrouw en Midlife dat je 7 (of eigenlijk 8..) handvatten geeft om weer te gaan leven vanuit jezelf als je vast zit. Gratis te downloaden!

download ebook nu

 

 

Vast zitten, wat is dat eigenlijk?

In de midlife hebben veel vrouwen het gevoel (een beetje) vast te zitten. Misschien herken jij dat ook wel: je weet niet zo goed wat je moet. Je voelt je niet tevreden, misschien ongelukkig. Maar je weet niet zo goed waar dat aan ligt, en je weet ook niet wat je eraan zou moeten doen.

Twijfel

Kenmerkend aan vastzitten is twijfel. Je weet niet wat je wil en twijfelt aan alles. ‘Wil ik nog wel verder met mijn partner?’ ‘Moet ik niet eens op zoek naar een andere baan of zelfs carrière?’. ‘Hoe kom ik erachter wat ik wil? Wat als ik spijt krijg?’ Als je over deze twijfels gaat piekeren kom je er meestal niet uit: vaak ga je dan ook nog twijfelen aan jezelf: ‘Ik heb toch alles, waar ben ik nou zo ontevreden over? Daardoor kun je je helemáál hopeloos gaan voelen.

Hoe kom je hieruit?

Het eerste wat je moet doen is stoppen met je fixeren op wat jij ziet als ‘het probleem’. Dus: moet ik nou wel of niet bij mijn partner weg? Het werkelijke probleem is DAT je er niet uitkomt. Er is kennelijk iets aan de hand waardoor jij geen beslissing kan nemen, niet kan voelen wat je wil of niet durft door te pakken.

Wat er meestal aan de hand is, is dat je niet of te weinig in contact met jezelf bent. Je leeft niet vanuit jezelf. Dat kan verschillende oorzaken hebben waarover later meer (zie tip nummer vier). Belangrijk is dat je niet vast blijft zitten in je huidige twijfel en dat je weer contact maakt met je gevoel en je authentieke kracht om het leven te gaan leiden dat jou gelukkig maakt.

(Weer) vanuit jezelf leven

Om jou daarbij op weg te helpen heb ik dit E-book geschreven; om je handvatten te geven om opnieuw contact met jezelf te maken en te voelen wat je wil. Zo vindt jij je eigen weg en ga je vanuit jezelf leven.

Ik heb bij de tips in dit document de volgorde gekozen die mij het best lijkt. Maar iedereen is anders, dus doe vooral dat wat je aanspreekt en waar jij mee uit de voeten kan. Veel succes en plezier!

download ebook nu

Hartelijke groeten, Janine


gratis e-book: Heb ik een midlifecrisis? Antwoorden op vragen van vrouwen in de midlife‘Heb ik een Midlife crisis? Antwoord op 17 veel gestelde vragen door vrouwen in de midlife’

In de midlife kunt je met veel vragen zitten: ‘Waarom voel ik me ineens zo emotioneel en wiebelig?’, ‘Wat is eigenlijk die midlife, wat heb ik eraan?’ en natuurlijk: ‘Heb ik een midlifecrisis?’

In dit gratis e-book vind je de antwoorden op deze en nog meer vragen over de midlife. download ebook nu